За пациенти

За пациенти

Ние осъзнаваме колко ценни и важни са нещата, когато ги загубим. Това се отнася и за нашите зъби.

Нашето психическо равновесие може да се наруши, ако все още млади нямаме друга възможност освен поставянето на подвижни протези поради недостатъчен брой останали собствени зъби, необходими  за изработването на неподвижни мостове. Това може да промени нашият живот, тъй като хората свързват протезите с остаряване.

Как тогава да направим щастливи пациентите, които имат малко зъби в устната кухина и не желаят да имат подвижни протези или отхвърлят хирургично поставяне на импланти?

Ние мислехме точно за тях и им предлагаме ново и оригинално решение: революционната протетична стъклено опорна система ZX-27.

Tези ще пациенти имат възможност да си върнат чувството за собствени зъби, самочувствието, увереността в себе си, психическия баланс и ежедневния комфорт.

pre_pacientov_01
pre_pacientov_01
pre_pacientov_01
pre_pacientov_01
pre_pacientov_01
pre_pacientov_01

Уникалността на тази система се дължи на факта, че елиминира проблема с нуждата от собствени дистални зъби, които са необходими за изработването на фиксирани протезни конструкции, без хирургична интервенция. Системата позволява липсващите зъби да бъдат заменени със стъклена опора, изработена от специален материал, която приляга плътно към лигавицата в обеззъбените участъци на челюстите дистално.

Защо да изберем стъклено опорната система ZX-27?

 

 Доказано е, че пациентите предпочитат фиксирани мостове пред подвижните протези;

 Въпреки, че няма нужда да коментираме предимствата на фиксираните мостови конструкции, бихме искали да отбележим някои от основните характеристики на новата ни система:

  •  Лесно поддържане на хигиената в устната кухина;
  •  Естетически вид;
  •  Възвръщане на самочувствието и комфорт при хранене;
  •  Предпазване от проблеми на храносмилателния тракт поради недоброто сдъвкване на храната;
  •  По-голяма сигурност в сравнение с подвижните протези;
  •  Конкурентна цена;
  •  Отлична биосъвместимост, тествана клинично;
  •  Дълъг живот на конструкциите при спазване на всички изисквания;
  •  Конструкциите се изработват от сертифицирани зъботехници, което гарантира високия      професионализъм и       качество на конструкциите
pre_pacientov_01
pre_pacientov_01
Loading...